Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Mesaje : 241 Puncte : 373 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 27 Localizare : in my world
Subiect: Eli, Mark &George Hora- Fiecare face ce vrea Dum Mai 29, 2011 2:19 am
Versuri:
Studio 66... Eli... Mark Freantzu... George Hora... da... Fiecare face ce vrea... hai...
Strofa 1, Eli :
Am idei care capătă prea abstracte forme Ca Mircea Badea păsesc pe juridice norme Nu-s pe TV, da-s mai des in boxe si căşti Prin timpanu` derbedeilor ce zac prin gaşti Acum adun lumea, o pun pe bune, o adun să facă spume Să-şi facă de cap, să ţipe şi să tune, Nu prea am timp de şagă că trece repede Timişoara reprezintă iarăşi Eli rapp Tv Păi stai puţin, să înţelegi, nepoate Că eu nu am rugat pe nimeni să îmi care crucea-n spate Roman fiind, am fost antrenat să trec de toate, De la clasa de jos, pană la-nalta societate Am prieteni impraştiati prin diverse state, Tripaţi să culeaga banu`, nu mai ţin cont de păcate Lor nu le place munca, dar is ocupaţi cu de toate Numară sume murdare, cu palmele curate E Romania frate !
Refren, George Hora :
Si fiecare face ce vrea Mă simt strain în ţara mea, Aş vrea să pot să schimb ceva Chiar nu mai suport Mă simt ca un prost Pentru banii mei Tre` să lupt cu ei..
Strofa 2, Eli :
S-au golit oraşe pe rand Eu vă zic pe cuvant Că-i sfant acest pamant Da-i condus de corbi Doamne tu nu îi vezi? acum te strig E atat de rece încat cred că o să mor de frig Bă mie imi ajunge Nu mai vreau să-n dur M-am săturat de şerpi Plec dincolo să fur Tu nu dai doi bani, pe anii mei de şcoală Ai făramat vise clare, si albe ca o coală Feţe, feţe ce au ramas prin ţara Le apare zambetul pe chip, precum o floare rară, Băi sigur ne-ajunge, voi schimba ceva chiar dacă-i necesar Să ne pătăm cu sange Europa lovită de tir Plange la fel de frumos ca naiul lu` Zamfir Si stii că nu ma mir, cand o aud bocind în hohote Că nevoile ne fac des sangele să fiarbă-n clocote Mii de ropote de straini Romanii işi fac avere, Fac necaz doar să-şi facă cinste cu o bere Romania strig şi eu :"Te iubesc!" Ce mai trebuie să fac Doar ca să mă ajuti să cresc Hoţii, aleşii noştrii, par isteţi Işi ascund originea ca Albastru de Voroneţ Eu mă calmez mirosind un trandafir Văd tot prin lupă la fel ca Nae Caranfil
Refren, George Hora :
Şi fiecare face ce vrea Mă simt strain în ţara mea Aş vrea să pot să schimb ceva Chiar nu mai suport Mă simt ca un prost Pentru banii mei Tre` să lupt cu ei...
Strofa 3, Mark :
Sunt absorbit de televizor ca şi conţinut de informaţie Este evident că te pune in aceeaşi oala cu toţi rataţii Care zic că o au la ineditul cel fară temei Care după emisiuni gen Pariu că ştiu le-ar bate pe femei Şi rad cu spume la spoturi gen Ţara lui Andrei Dar sunt ok cu ştirile violente care n-au treabă cu cei, Ce-au coloană vertebrală, bun simţ si cultură Care zic că eşti de prost gust, dar nu te f...ai de capu` meu... Am pierdut rima, asta e merg mai departe In paşi de tango, fredonand Gardel intreaga noapte, Ca un sunet intre şoapte, nu sunt eu, nu ma intrigă Mie-mi place să rad în şoapte de cei care strigă Traim în Romania, şi e greu Suntem batuţi de Dumnezeu cu paru` De parcă nu dăm noi cu zaru` Şase şase, Freantzu sta de 6 in studio 66 Ştii că noi cantam pe mese, De fapt, pe mase ? Respect absolvenţilor ai şcolii de hiphop, Noroc celor ce dau noroc cu vecinii de la bloc Respect pentru baieţii cu parampapampapa Pipaie,dezbraca...nu fa s * * cu muzica! Ye Ye .. No No .. Yeah...Yeah.. Ohh.. Studio 66
Refren, George Hora :
Şi fiecare face ce vrea Mă simt strain în ţara mea Aş vrea să pot să schimb ceva Chiar nu mai suport Mă simt ca un prost Pentru banii mei, Tre` să lupt cu eï
video:
02gold23 Admin
Mesaje : 171 Puncte : 89576 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 28 Localizare : Somewhere in Lothorien...
Subiect: Re: Eli, Mark &George Hora- Fiecare face ce vrea Mar Iun 07, 2011 6:18 am
O da...Je like...Je like it...Mi-a placut melodia si prima oara cand am auzit-o la TV si-mi va placea in continuare.
Admin Admin
Mesaje : 241 Puncte : 373 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 27 Localizare : in my world
Subiect: Re: Eli, Mark &George Hora- Fiecare face ce vrea Mar Iun 07, 2011 9:23 am
A folst la Tv si eu nu am vazut'o?Sunt asa de batuta in cap?
02gold23 Admin
Mesaje : 171 Puncte : 89576 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 28 Localizare : Somewhere in Lothorien...
Subiect: Re: Eli, Mark &George Hora- Fiecare face ce vrea Mar Iun 07, 2011 10:49 am
Da, esti. Este la ore la care eu bantui.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Eli, Mark &George Hora- Fiecare face ce vrea