Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Mesaje : 241 Puncte : 373 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 27 Localizare : in my world
Subiect: Linkin park- in the end Dum Mai 29, 2011 1:58 am
Versuri:
[Romana]
Incepe cu unu Un singur lucru,nu stiu de ce Nu prea conteaza cat de mult te straduiesti Pastreaza asta in minte Am intentionat cu aceste versuri sa explic in acelasi timp Tot ceea ce stiu Acesta este un lucru valoros Privindu'l cum zboara ca si o invartire usoara Privindu'l cumcoboara jos la sfarsitul zilei Ceasul masoara viata E atat d ireal Nu te'ai uitat dedesubt Privind cum timpul merge direct afara pe fereastra Incercand sa'l retin dar chiar nu stiam Ca am irosit totul Doar privindu'te pe tine plecand Am tinut totul inauntru Shi chiar am crezut k am incercat Totul se destrama Ceea ce am incercat sa'mi spun, va fi eventual o memorie a timpului cand
Am incercat din rasputeri shi am ajuns asha de departe Dar in final nimic nu mai conteaza A trebuit sa cad ca sa pierd totul Dar in final nimic nu mai conteaza.
Un lucru, nu stiu de ce Nu prea conteaza cat de mult te straduiesti Pastreaza asta in minte am intentionat cu aceste versuri sa imi reamintesc (M'am straduit atat de mult) M'am straduit atat de mult Cu toate ca u iti bateai joc de mine Comportandu'te ca shi cand ash fi fost proprietatea ta Reamintindu'mi de fiecare data cand te certai cu mine Is surprins ca am ajuns asha de [departe] Lucrurile nu mai sunt cum au fost inainte Acum nici nu m'ai mai recunoaste Nu ca m'ai fi cunoscut atunci Dar in final toate imi revin in minte Am tinut totul in mine Shi chiar am crezut k am incercat Totul se destrama Ceea ce am incercat sa'mi spun, va fi eventual o memorie a timpului cand
Am incercat din rasputeri shi am ajuns asha de departe Dar in final nimic nu mai conteaza A trebuit sa cad ca sa pierd totul Dar in final nimic nu mai conteaza.
Mi'am pus increderea in tine Am impins pana la limitele la care pot merge Pentru toate acestea Este un singur lucru pe care ar trebui sa'l stii.
Mi'am pus increderea in tine Am impins pana la limitele la care pot merge Pentru toate acestea Este un singur lucru pe care ar trebui sa'l stii.
Am incercat din rasputeri shi am ajuns asha de departe Dar in final nimic nu mai conteaza A trebuit sa cad ca sa pierd totul Dar in final nimic nu maï conteaza.
[Engleza]
It starts with... One thing I don't know why It doesn't even matter how hard you try Keep that in mind I designed this rhyme To explain in due time All I know Time is a valuable thing Watch it fly by as the pendulum swings Watch it count down to the end of the day The clock ticks life away It's so unreal Didn't look out below Watch the time go right out the window Trying to hold on But I didin't even know Wasted it all just to watch you go
I kept everything inside and even though I tried it all fell apart What it meant to be will eventually be a memory of a time when
I tried so hard, and got so far But in the end, it doesn't even matter I had to fall, to lose it all But in the end, it doesn't even matter
One thing I don't know why It doesn't even matter how hard you try Keep that in mind I designed this rhyme To remind myself how I tried so hard In spite of the way you were mocking me Acting like I was part of your property Remebering all the times you fought with me I'm surpirsed it got so far Things arent the way they were before You wouldn't even recognise me anymore Not that you knew me back then But it all comes back to me in the end
You kept everything inside and even though I tried it all fell apart What it meant to be will eventually be a memory of a time when
I tried so hard, and got so far But in the end, it doesn't even matter I had to fall, to lose it all But in the end, it doesn't even matter
I put my trust in you Pushed as far as I can go For all this There's only one thing you should know
I put my trust in you Pushed as far as I can go For all this There's only one thing you should know
I tried so hard, and got so far But in the end, it doesn't even matter I had to fall, to lose it all But in the end, ït doesn't even matter
Video:
02gold23 Admin
Mesaje : 171 Puncte : 89576 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 28 Localizare : Somewhere in Lothorien...
Subiect: Re: Linkin park- in the end Mar Iun 07, 2011 6:20 am
Melodia aceasta ma descopert-o dupa ce terminasem de vizoat a doua oara Loveless. Era la un amv si mi-a placut si am aflat cum se numeste si restul e istorie.
Admin Admin
Mesaje : 241 Puncte : 373 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 27 Localizare : in my world
Subiect: Re: Linkin park- in the end Mar Iun 07, 2011 9:22 am
Eu o stiu de la varmiu de mica..el o asculta si o auzisem intr-un film...si apoi cand cautam alta melodie de la serialul meu....am vazut asta si mi'a placut titlul si am zis sa o ascult si mi'am adus aminte ca o stiam si am descarcat'o si cand sa verific in alt folder cu muzica mai veche am vazut'o si inca mai multe de ei...si mi'am dat una in cap nu mai trebuia sa o descarc:)))