Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Anime World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  RPG-WordRPG-Word  

Model de prezentare!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Puncte : 373
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 27
Localizare : in my world

Model de prezentare! Empty
MesajSubiect: Model de prezentare!   Model de prezentare! EmptySam Mai 28, 2011 8:10 am

In prezentare dorim sa va spuneti numele...varsta...daca sunteti baiat sau fata...ce va place...ce nu va place....si cum vi se pare forumul.Daca doriti sa adaugati nu avem nimic impotriva!
Sus In jos
http://anime-world.forumer.ro
Dellya83
New membru
New membru

Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 07/06/2011

Model de prezentare! Empty
MesajSubiect: Re: Model de prezentare!   Model de prezentare! EmptyMar Iun 07, 2011 5:29 am

Yo.
^^
Delly.14.Ct.Imi plac animeurile , rockul , j-rockul , and way too many things = 3 =
erm mda.
Nice to meet ya guyz.
pacat ca nu e prea multa lume pe aici Sad

edit by 02gold23: Te rog sa creezi un topic nou cu prezentarea ta. Acest subiec este doar ca model.
Sus In jos

Model de prezentare!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime World :: Forum :: Administrare forum :: Noi veniti-
Mergi direct la: