Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Anime World

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  RPG-WordRPG-Word  

Interviu cu un vampir

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Puncte : 89576
Reputatie : 0
Data de inscriere : 28/05/2011
Varsta : 28
Localizare : Somewhere in Lothorien...

Interviu cu un vampir Empty
MesajSubiect: Interviu cu un vampir   Interviu cu un vampir EmptyDum Iun 05, 2011 11:43 pm

Titlu original: Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994)
Titlu in romana: Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor
Regia: Neil Jordan
Durata: 123 minute
Rezumat: A trecut aproape un de cand Louis (Brad Pitt), proprietarul unei plantatii, si-a pierdut sotia. Acum si-a pierdut si dorinta de a trai.
Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, il place pe Louis si ii da “sansa” de a deveni o creatura a intunericului si a noptii: un vampir. Louis accepta si invata de la Lestat cum sa devina vampir. Dar lui Louis ii displace viata cea noua si refuza se devina cu adevarat vampir.
Distributia actorilor principali:
Brad Pitt -> Louis de Pointe du Lac
Antonio Banderas -> Armand
Kirsten Dunst -> Claudia
Tom Cruise -> Lestat de Lioncourt
Poze:
Interviu cu un vampir Interview-with-the-vampire-the-vampire-chronicles-964194l-imagine - Brad Pitt jucandu-l pe Louis de Pointe du Lac
Interviu cu un vampir Interview-with-the-vampire-the-vampire-chronicles-274427l-imagine - Kirsten Dunst jocand-o pe Claudia
Interviu cu un vampir Lestat18rk0 - Tom Cruise jucandu-l pe Lestat de Lioncourt
Interviu cu un vampir Q0e37ilwqstusqui - Antonio Banderas jucandu-l pe Armand.

Ultima editare efectuata de catre 02gold23 in Mier Iun 08, 2011 9:32 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://animeneko.forumz.ro
Admin
Admin
Admin
Admin

Puncte : 373
Varsta : 27
Localizare : in my world

MesajSubiect: Re: Interviu cu un vampir   Interviu cu un vampir EmptyMar Iun 07, 2011 9:19 am

Mda...am vazut pozele....nu ma apuc sa critic cu'mi imi dicteaza mintea....deci chiar daca imi plac vampirii[ si am o anumita restrictie la ei...] filmul...ehh....ce sa zic...imi pllace mult machiajul...au reusit in asta...insa povestea nu prea are sens...de ce un vampir i'ar da o sansa unui om de a mai ''trai'' sa zicem...eu sincer l'as ucide pe loc!ce mai...Smile))
Sus In jos
http://anime-world.forumer.ro
02gold23
Admin
Admin
02gold23

Puncte : 89576
Varsta : 28
Localizare : Somewhere in Lothorien...

MesajSubiect: Re: Interviu cu un vampir   Interviu cu un vampir EmptyMar Iun 07, 2011 10:53 am

Pentru ca Louis gandeste ca Drake...de unde crezi ca m-am inspirat? Din nori? Tot, trebuie sa ma apuc serios de el... Because cred ca are o continuare, sfrasitul prea ma lasa cu ochii in soare.
Spoiler:
Sus In jos
http://animeneko.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Interviu cu un vampir   Interviu cu un vampir Empty

Sus In jos

Interviu cu un vampir
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime World :: Forum :: Off topic :: Filme/Seriale-