Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Bun venit intr-o lume a animeurilor!Aici puteti afla tot ce doriti despre animeurile voastre preferate si sa decideti cuplurile anime!De asemenea intr-un Off topic putem discuta orice.
Va asteptam!!
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Mesaje : 241 Puncte : 373 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 27 Localizare : in my world
Subiect: DJ Project feat. Giulia - Mi-e dor de noi Sam Iun 04, 2011 10:44 am
Versuri:
Doar petale uscate, cazute pe-o carte Imi spun ca tu... esti departe Si nu stii cum arde Si nu stii cum doare Tu nu esti... unde esti oare?
Nici nu-mi amintesc de cand stau aici De cand tot astept sa ma ridici Ce rost are timpul, daca nu suntem noi Pentru iubire-i nevoie de doi!
REFREN: Doar petale uscate, cazute pe-o carte Imi spun ca tu... esti departe Si nu stii cum arde Si nu stii cum doare Tu nu esti... unde esti oare? Imi e dor (x4) Imi e dor (x4) Imi e dor (x4) Mi-e atat de dor de noi cateodata Imi e dor (x4) Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata.
Cu bratele-ntinse si ochii inchisi Veneam spre tine, stiind ca ma prinzi. Spuneai ca sunt aerul ce il respiri Nu mai pot trai din amintiri!
REFREN: Doar petale uscate, cazute pe-o carte Imi spun ca tu...esti departe Si nu stii cum arde, Si nu stii cum doare Tu nu esti...unde esti oare? Imi e dor (x4) Mi-e atat de dor de noi cateodata Imi e dor (x4) Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata
Mi-e atat de dor de noi cateodata Mi-e atat de dor de noi cateodata
Imi e dor (x4) Mi-e atat de dor de noi cateodata Imi e dor (x4) Ca te-am pierdut sunt doar eu vinovata Imi e dor (x4) Mi-e atat de dor de noi cateodata Imi e dor (x4) Ca te-am pierdut sunt doar eu vïnovata
Video:
02gold23 Admin
Mesaje : 171 Puncte : 89576 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 28 Localizare : Somewhere in Lothorien...
Subiect: Re: DJ Project feat. Giulia - Mi-e dor de noi Mar Iun 07, 2011 6:17 am
Am ascultat melodia si mi-a placut dar totusi are o nuanta cam pyternica de sad story.
Admin Admin
Mesaje : 241 Puncte : 373 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/05/2011 Varsta : 27 Localizare : in my world
Subiect: Re: DJ Project feat. Giulia - Mi-e dor de noi Mar Iun 07, 2011 9:25 am
Logic...eu de ce o ascult...?si o cand mereu...cum eram pe drum azi de la bucharest.....ma uitam pe fereastra o cantam apoi pac!ma luvea ceva in cap!)) vorba vine...adica vedeam cate un baiat asa mai frumos...si ce sa mai o cand ma uitam la el si zic ''Roxi ia uite-l pe ala...aaa....'' si ea mereu are de zis aceeasi fraza'' mama ce bunaciune...asta e bunaciune de baiat...'' si asa scap de muzica dar dupa ce trece incep iar...si apoi apare altul si o termin...
Continut sponsorizat
Subiect: Re: DJ Project feat. Giulia - Mi-e dor de noi